2015-07-26 19:14:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Forduljon mielőbb orvoshoz

Napi horoszkóp július 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Az Uránusz a Kos jegyében kedvezőtlen kapcsolatban áll a Marssal. Nagyon óvatosnak kell lennie, és nem szabad tartania azt az őrült tempót, amit a bolygók diktálnak. Vigyázzon: a titkot azért bízták önre, hogy titok maradjon, véletlenül se adja tovább illetéktelennek!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Mars kedvezőtlen kapcsolatban áll az Uránusszal, és mindent extrém módon felgyorsít. Mivel mindenki siet, fontos, hogy ön nagy odafigyeléssel végezze a munkáját. Nagy dolgokhoz most ne fogjon hozzá. Este nehezen választ majd a lehetőségek közül.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Nyilas jegyéből indul, és sok örömet szerezhet önnek. Tobzódhat az információkban, e-mailekben, telefonhívásokban. Egy kicsit várjon még a megállapodásokkal és a komoly megbeszélésekkel.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Hagyja, hogy minden lassan, ráérősen induljon, és halassza későbbre a fontos találkozókat és projekteket. Ismeri a mondást: „sok szakács között odaég a rántás”? Ne hagyja, hogy bárki összezavarhassa! A túl kíváncsi kérdésekre nem kell rögtön felelnie.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Merkúr, a kommunikáció bolygója, éppen az Oroszlán jegyében áll. Ha szerencséje van, a napi programjába beépítheti az olvasást, a telefonálást, és fontos találkozók megszervezését.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Két dologgal kellene többet foglalkoznia: a hivatásával és az esetleges emésztési problémáival. Ha furcsa tünetek kínozzák, forduljon mielőbb orvoshoz!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ha ma muszáj dolgoznia, maradjon laza, amennyire csak lehetséges. A fontos megbeszéléseit halassza későbbre. A munkaidő lejárta után végezzen valamilyen művészeti vagy kreatív tevékenységet.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Szaturnusz a Skorpió jegyében áll, az ön uralkodó bolygója viszont a kommunikáció területén található. Foglalkozzon a leveleivel, telefonokkal, e-mailekkel. Ha elfárad, tartson szünetet, este pedig menjen korábban aludni.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Problémát jelenthet, ha nem kezeli egyenrangú félként az embereket, akikkel találkozik. Bár ön rendkívül kedves, de néha „az ördög bújik önbe”, és egészen magasról néz le másokra. Ne kövesse el ezt a hibát!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Mars lehetőséget ad arra, hogy könnyedén megszervezhesse a heti teendőit, és beossza az idejét. Ma feltétlenül figyeljen oda a táplálkozására is, egyen és éljen egészségesen! Este egy találkozó sokkal kellemesebben zajlik majd annál, mint amire számít.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold hatására úgy érzi, hogy a kozmosz megérti önt, és támogatja a törekvéseit. Bár nem érzi igazán könnyednek és lendületesnek magát, az önbizalma mégsem csökken.

Halak: II. 19. - III. 20.
Sajnos a hét első napja nem lesz egyszerű: a főnökei alig hagynak időt a feladatokra, valósággal hajszolják, ezért délután már alig tud koncentrálni. Ha lehet, lépjen egyet hátra, és kerülje a stresszt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: